• Velkommen til en verden af sublimt håndværk og individuelle løsninger

 • Nyt Showroom

  Garde Hvalsøe folder sin verden af skræddersyede køkken- og interiørløsninger ud på inspirerende vis i nyt showroom, der er skabt i tæt samarbejde med David Thulstrup. Resultatet er en eklektisk oplevelse, hvor det sublime håndværk spiller hovedrollen. Det nye showroom i det centrale København har til huse i en tidligere garage, hvor der engang blev samlet biler.

  Nu er den garagen transformeret til et roligt rum med en hjemlig følelse i en nøje afstemt vekselvirkning mellem private, mere intime sfærer og store, åbne områder, hvor Garde Hvalsøes mangfoldige interiørløsninger naturligt føjer sig til, fra walk-in-closet til køkken, fra vinrum til entré.

 • Vores Showroom i Aarhus

  I efteråret 2018 åbnede Garde Hvalsøe sammen med Dinesen dørene til et spektakulært showroom i Aarhus, der udfolder vores fælles passion for træ og enestående håndværk. Showroomet er kulminationen på et langt partnerskab mellem Garde Hvalsøe og Dinesen, som i fælleskab har bidraget med den ypperste kvalitet og en eksklusiv signatur til en lang række prestigeprojekter, fra Michelinstjerne-restauranter til skræddersyede private hjem.

 • Kærlighed til materialer

 • Vores
  værktøj

 • Hjemme hos Kadeau

  Den danske kok Nicolai Nørregård bestyrer syv restauranter - to af dem har Michelin Stjerner
  - Kadeau København har to og Kadeau Bornholm har en.

 • Redzepi's hjem

  Manden bag verdens bedste restaurant, Noma’s chefkok René Redzepi, har også valgt verdens bedste køkken – synes vi. Det har været en fornøjelse at samarbejde omkring udviklingen af køkkenprojektet med René og hans hustru. Processen har været præget af den samme kompromisløshed som man oplever i restauranten. Med opbygningen og indretningen af køkkenet er intet overladt til tilfældighederne. Også ved hårde hvidevare er der naturligvis valgt ovn og kogeplade fra Grand Cuisine.

 • Udstillings-
  modeller til salg

  Vores udstillingsmodeller er en unik chance for at få et smukt snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe med rabat. Vi sælger løbende udstillingsmodeller fra vores showrooms i København og Aarhus, når vi skaber nye opstillinger og udtryk.
  Nogle udstillingsmodeller vil kunne leveres allerede nu, mens andre først er klar i løbet af de næste 6 til 9 måneder. Se mulighederne her, og kontakt os for flere detaljer.