Velkommen til en verden af sublimt håndværk og individuelle løsninger

 • Hybrids

  Garde Hvalsøe hylder sublimt håndværk i en inspirerende og eksklusiv udstilling, der byder designer Susanne Rützou velkommen i vores verden af træ og naturmaterialer. Susanne Rützou er dykket ned i lerets verden for at undersøge og udforske de kreative muligheder i materialet. I denne udstilling præsenterer hun sine keramiske værker for offentligheden for allerførste gang.

  Udforsk den eksklusive udstilling i Garde Hvalsøes showroom i København, og oplev de inspirerende objekter fra en designer og en virksomhed, der deler en passion for håndværk med iboende og blivende skønhed.

  ÅBEN
  Man – Fre 10-17
  Lør 11-15

 • Refleksioner fra arkitekten

  Drømmen var at skabe mere end et køkken: Et møbel, der var tydeligt i sin kvalitet og sit håndværk. Et arbejdsrum, der skulle invitere til fællesskab og leben og tåle, at mennesker sætter aftryk. Kom med bag om snedkerkøkkenet, der lagde fundamentet til Garde Hvalsøes formsprog, og hør arkitekt Lene Tranbergs tanker om atmosfære, balance og konstruktioner.

 • Kærlighed til materialer

 • Besøg vores showroom

  Hos Garde Hvalsøe passer vi godt på hinanden og vores kunder.

  Vores kontorer og værksteder fortsætter alle aktiviteter, og vi glæder os som altid til at høre ideer og ønsker, så vi sammen kan finde en unik løsning til dit projekt.

  Besøg vores showroom eller kontakt os venligst for at booke et online møde.

 • Vores
  værktøj

 • Hjemme hos designer Susanne Rützou

  For Susanne Rützou er det vigtigt, at objekter har sjæl – det gælder både de skulpturelle skåle i stentøj og porcelæn, som hun selv formgiver, og hendes snedkerkøkken i elmetræ. Et mere end ti år gammelt køkken fra Garde Hvalsøe var en af grundene til, at hun faldt for den arkitekttegnede villalejlighed fra 1932 i København. Det handler grundlæggende om livskvalitet, og den skinner igennem overalt i designerens hjem.

 • Redzepi's hjem

  Manden bag verdens bedste restaurant, Noma’s chefkok René Redzepi, har også valgt verdens bedste køkken – synes vi. Det har været en fornøjelse at samarbejde omkring udviklingen af køkkenprojektet med René og hans hustru. Processen har været præget af den samme kompromisløshed som man oplever i restauranten. Med opbygningen og indretningen af køkkenet er intet overladt til tilfældighederne. Også ved hårde hvidevare er der naturligvis valgt ovn og kogeplade fra Grand Cuisine.

 • Udstillings-
  modeller til salg

  Vores udstillingsmodeller er en unik chance for at få et smukt snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe med rabat. Vi sælger løbende udstillingsmodeller fra vores showrooms i København og Aarhus, når vi skaber nye opstillinger og udtryk.