• Welcome to a world of craft and luxury materials

  • Six days at Kadeau

    På mange måder er et køkken som et måltid. Jo bedre råvarer og forarbejdning, des bedre resultat. Da restaurant Kadeau København genåbnede på ny adresse i november 2015, var det med et skræddersyet Garde Hvalsøe-køkken. Vi havde den store ære at få lov at komme helt tæt på i timerne, inden restauranten åbner, og se, hvordan kokkene vækker køkkenet til live, når de hver dag skaber de mest vidunderlige retter til aftenens menu.

  • The materials we love

  • The
    tools
    we use

  • hjemme hos Kadeau

    Den danske kok Nicolai Nørregård bestyrer syv restauranter - to af dem har Michelin Stjerner
    - Kadeau København har to og Kadeau Bornholm har en.

  • Redzepi's home

    Manden bag verdens bedste restaurant, Noma’s chefkok René Redzepi, har også valgt verdens bedste køkken – synes vi. Det har været en fornøjelse at samarbejde omkring udviklingen af køkkenprojektet med René og hans hustru. Processen har været præget af den samme kompromisløshed som man oplever i restauranten. Med opbygningen og indretningen af køkkenet er intet overladt til tilfældighederne. Også ved hårde hvidevare er der naturligvis valgt ovn og kogeplade fra Grand Cuisine.

  • udstillings-
    modeller til salg

    Vi har I øjeblikket forskellige udstillingskøkkener til salg, så her er en unik chance for at få et smukt snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe, med udstillingsrabat. Se modellerne her.