Velkommen til en verden af sublimt håndværk og individuelle løsninger

 • Et vertikalt look

  Med udgangspunkt i arkitekturens mange lag har Baks Arkitekter skabt et nyt design i samarbejde med Garde Hvalsøe. Et subtilt, vertikalt design, som med arkitektonisk præcision og elegant linjeføring udfolder det sublime håndværk i dybere lag. Layer tilføjet et vertikalt look til Garde Hvalsøes kollektion, hvor åretegningerne hylder træets naturlige vertikale forløb og genspejler skovens himmelstræbende retning.

 • Besøg vores showroom

  Besøg et af vores showrooms i København eller Aarhus – en enestående anledning til at opleve et dansk signaturdesign, snedkerhåndværket og vores kvalitet helt tæt på.

  Vi gør altid vores bedste for at rådgive dig og imødekomme dine drømme.

  Kontakt os venligst for at booke et møde.

 • Kærlighed til materialer

 • Refleksioner fra arkitekten

  Drømmen var at skabe mere end et køkken: Et møbel, der var tydeligt i sin kvalitet og sit håndværk. Et arbejdsrum, der skulle invitere til fællesskab og leben og tåle, at mennesker sætter aftryk. Kom med bag om snedkerkøkkenet, der lagde fundamentet til Garde Hvalsøes formsprog, og hør arkitekt Lene Tranbergs tanker om atmosfære, balance og konstruktioner.

 • Vores
  værktøj

 • Hjemme hos designer Susanne Rützou

  For Susanne Rützou er det vigtigt, at objekter har sjæl – det gælder både de skulpturelle skåle i stentøj og porcelæn, som hun selv formgiver, og hendes snedkerkøkken i elmetræ. Et mere end ti år gammelt køkken fra Garde Hvalsøe var en af grundene til, at hun faldt for den arkitekttegnede villalejlighed fra 1932 i København. Det handler grundlæggende om livskvalitet, og den skinner igennem overalt i designerens hjem.

 • Redzepi's hjem

  Manden bag verdens bedste restaurant, Noma’s chefkok René Redzepi, har også valgt verdens bedste køkken – synes vi. Det har været en fornøjelse at samarbejde omkring udviklingen af køkkenprojektet med René og hans hustru. Processen har været præget af den samme kompromisløshed som man oplever i restauranten. Med opbygningen og indretningen af køkkenet er intet overladt til tilfældighederne. Også ved hårde hvidevare er der naturligvis valgt ovn og kogeplade fra Grand Cuisine.

 • Udstillings-
  modeller til salg

  Vores udstillingsmodeller er en unik chance for at få et smukt snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe med rabat. Vi sælger løbende udstillingsmodeller fra vores showrooms i København og Aarhus, når vi skaber nye opstillinger og udtryk.