• Hjemme hos Garde Hvalsøe

  Garde Hvalsøe blev etableret i 1990. Visionen er den samme i dag, som da vi begyndte: At skabe unikke møbler og interiører med et konstant fokus på enkelt og ærligt design.

  Tre møbelsnedkere og en arkitekt står i dag bag firmaet, og vi er knyttet sammen af en fælles faglig stolthed, der finder sine rødder I den nordiske designtradition. I virkeligheden er opskriften på god kvalitet ikke så indviklet:

  Vælg gode materialer, forarbejd dem omhyggeligt og tæt på kilden, hvorfra de er tænkt og designet.Vi er ikke trenddrevne i vores tænkning, og når vi bygger køkkener, møbler og inventor i Danmark og i udlandet, er det altid med det samme mål for øje: At opnå højst mulig æstetiseret funktionalitet gennem fraværet af unødig pynt og detaljer. Vi deler vores kompromisløshed med vores kunder, og vi går langt for at sikre, at det fælles projekt bliver en uforglemmelig oplevelse. Vi møder de fleste af vores klienter takket være personlige anbefalinger og har måske derfor allerede haft fornøjelsen af at møde dem. Og hvem ved? Måske får vi snart mulighed for at gøre dit drømmeprojekt til virkelighed.


  Holdet bag Garde Hvalsøe

  Hvordan vi arbejder

  Vi elsker i særdeleshed træ. Dette unikke og naturlige råmateriale, som rummer et utal af muligheder, er fleksibelt og samtidig har sin helt egen karakter. Der findes ikke to stykker ens træ i verden. Vi har en fast tro på, at man aldrig bør gå på kompromis med kvaliteten. Hverken når det kommer til design og materialer, og vi skaber ofte et nyt køkken, bad eller møbel i den samme stil, så hele hjemmet får et gennemgående look. Vores kendskab til materialerne, deres individuelle kvaliteter og hvordan man arbejder med dem er sjælen i vores forretning og fundamentet for skabelsen af dit nye smukke møbel.