• Esplanaden Showroom

  Vores showroom i det centrale København har til huse i en tidligere garage, hvor der engang blev samlet biler. Nu er garagen transformeret til et roligt rum i en nøje afstemt vekselvirkning mellem private, mere intime sfærer og store, åbne områder, der tilsammen skaber en hjemlig følelse. Elementer som entré, vinrum, walk-in-closet og køkken føjer sig naturligt til og viser mangfoldigheden af interiørløsninger fra Garde Hvalsøe.

  Med sin beliggenhed i en klassisk, københavnsk baggård har showroomet et nedtonet ydre. Men i samme øjeblik man træder ind ad døren, omsluttes man af selve essensen af Garde Hvalsøe og fortællingen om liv og håndværk. Indgangspartiet er på elegant vis kombineret med et rum til vin i en iøjnefaldende arkitektonisk afgrænsning skabt med planker i røget eg og glas, og på lignende måde fungerer specialfremstillede reoler fra gulv til luft som rumdelere i showroomet. Alle vinduer er tildækket med hvidt stof og skaber sammen med de hvide vægflader en ensartet og neutral kulisse.

  Brugen af træ, som ikke mindst indgangspartiet er rig på, er med til at understrege Garde Hvalsøes kerneværdier: ærlige materialer af højeste kvalitet, traditionelt håndværk og førsteklasses interiørdesign med lang levetid. I showroomet præsenteres flere af Garde Hvalsøes signaturdesign, herunder den ikoniske Lundgaard/Tranberg model i en kombination med et moderne udtryk, hvor lyst Douglas træ danner en varm kontrast til en kølig stålbordplade. Også et helt nyt Garde Hvalsøe design vises frem, et væghængt reolsystem i marmor med specialfremstillede hylder i rå stål.

  Det nye showroom er inddelt i åbne rum, lukkede rum og semi-transparente rum ved hjælp af specialdesignede elementer, der er inkorporeret i den rytmiske struktur mellem de eksisterende søjler fra tiden, hvor rummet blev brugt som garage. Nu inviterer adressen i baggården i stedet til at udforske og opleve materialer, farver, strukturer og design. Showroomet byder på en lang række specialfremstillede møbler, herunder fritstående opmagasineringsmoduler, et minimalistisk bord med plads til 12, skabt i planker i ask, der er bejdset lyseblå, borde i metal og sten, som komplementerer et nøje kurateret udvalg af vintageobjekter, og nye møbelobjekter designet af David Thulstrup.

  Book en personlig fremvisning af Esplanaden. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

  Garde Hvalsøe
  Esplanaden 8D
  1263 København K
  Danmark


  Åbningstider:
  Mandag til Fredag 10-17
  Lørdag 11 -15


  Telefon: +45 7022 2260
  E-mail: mail@gardehvalsoe.dk

  MODELModel Lundgaard Tranberg | Model Hoelgaard | Model Dinesen

  MATERIALERHeartOak | Røget Eg | Douglas | Oregon pine