• Mejlborg Showroom

  I efteråret 2018 åbnede Garde Hvalsøe sammen med Dinesen dørene til et spektakulært showroom i Aarhus, der udfolder vores fælles passion for træ og enestående håndværk. Det anerkendte Studio David Thulstrup har kurateret indretningen, som er udført med den største omhu og respekt for den 120 år gamle gotiske renæssancebygning Mejlborg.

  Lige siden opførelsen i 1898 har Mejlborg været et vartegn for Aarhus. Det nye showroom er indrettet som et inspirerende hjem med et moderne interiør, som på smukkeste vis komplementerer de originale detaljer, der kendetegner bygningens ydre såvel som indre. Kigger man tilbage i tiden, har den gotiske renæssancebygning engang dannet ramme om en fashionabel restaurant med mørke træpaneler og et håndmalet glasloft.

  Det fælles showroom i Mejlborg er inddelt i seks rum, som viser et nøje udvalgt sortiment af eksklusive køkkener, garderobe- og walk-in-løsninger fra Garde Hvalsøe i kombination med Dinesen plankegulve. For at understrege håndværket og den fælles passion for træ byder showroomet desuden på et stort antal specialbyggede elementer i træ. Designer David Thulstrup har valgt en skala af klare farver, der forbinder de originale detaljer med det nye og skaber en hjemlig følelse.

  I stueetagen indtager den store Garde Hvalsøe køkkenø med massive Dinesen HeartOak planker rummet og skaber en varm kontrast til de lyseblå vægge. Garde Hvalsøes høje niveau inden for skræddersyede løsninger understreges yderligere i et specialdesignet påklædningsværelse med en eksklusiv walk-in garderobe i røget eg.

  MODELModel Dinesen | Model Ny Minimal

  MATERIALERHeartOak | Røget Eg | Douglas