• Når hånden skaber værket

  Under 3daysofdesign inviterer Garde Hvalsøe stentøjsler indenfor i universet af træ og andre organiske materialer og hylder det gode håndværk med en inspirerende udstilling. I samarbejde med keramikeren Karin Blach Nielsen, der også har base i København, giver Garde Hvalsøe et eksklusivt indblik i den kreative proces og de mange lag i håndens værk og taktiliteten, i former og farver. Både møbelsnedkerne og keramikeren kender nødvendigheden af tålmodighed og omhu, når det gælder skabelsen af et eviggyldigt udtryk. Karin Blach Nielsens håndformede keramik viser, at kvalitet, funktionalitet og æstetik kan forenes på smukkeste vis og trives sammen. Der vil være mulighed for at erhverve sig udvalgte værker fra udstillingen.

  I Garde Hvalsøes stræben efter kompromisløs kvalitet og lige så ærlige som smukke og tidløse design er nye interiører blevet snedkereret og har fået bolig i showroomet på Esplanaden. I forbindelse med 3daysofdesign præsenteres en ny model med et på samme tid klassisk og ekstraordinært udtryk.

  Oplev vores seneste nyheder og udstillingen i Garde Hvalsøes showroom i København under 3daysofdesign, og kom tæt på nye objekter og ideer fra en keramiker og en virksomhed, der deler passionen for det gode håndværk, som også kommende generationer vil kunne se og føle skønheden i.

  Åbningstider:
  Torsdag til Fredag 10-17
  Lørdag 11-15

  SHOWROOM KØBENHAVN
  Esplanaden 8D, st.
  1263 København K

  MODELUdstilling

  MATERIALER taktiliteten | former | farver