Et ansvarligt fundament

Vi har altid gjort en dyd ud af at skabe ærlige og velovervejede snedkermøbler. På samme måde ønsker vi at være transparente i forhold til det arbejde, vi har sat os for i forhold til CSR.

Med vores baggrund som snedkere i en lang og ærværdig håndværks- og designtradition har vi altid haft stærke holdninger til, at vores møbler skal være af den ypperste kvalitet, produceres lokalt og have et æstetisk udtryk, som gør dem relevante i flere generationer. Nu er tiden kommet til at lade bæredygtighed og social ansvarlighed guide os i alle dele af Garde Hvalsøes virke. Værdierne ligger dybt i blodet på os, men vi har stadig meget at lære og arbejde med, så holdninger kan blive til flere handlinger med værdi for miljø og mennesker.

Med udgangspunkt i vores fundamentale værdier om kompromisløs kvalitet og sublimt håndværk har vi fastlagt tre fokusområder: livscyklus for produkter, ansvarlig leverandørkæde og miljø.

Meget er faldet os naturligt og selvfølgeligt – som at skabe møbler af de ypperste kvalitetsmaterialer, at vælge naturmaterialer med FSC-certificering og at arbejde tæt sammen med nøje udvalgte leverandører i et åndsfællesskab. Nu føjer vi gennemgribende viden og konkrete målsætninger til vores bæredygtige fundament – som nye tiltag for at sikre den længst mulige levetid for vores møbler, formulering af samhandelsaftale og fokus på affaldshåndtering og nedbringelse af vores CO2-aftryk.

Arbejdet med fokusområderne er hverken enkelt eller færdigt, men det er en vigtig ledestjerne i vores hverdag og en i alle henseender meningsfuld bevægelse mod fremtiden.

Hold dig opdateret på vores CSR-rejse her på siden eller via vores nyhedsbrev.

GÅ PÅ OPDAGELSE I PROJEKTER