Tidløst design. Håndens værk

Garde Hvalsøe er essensen af tidløst design, der med sin eviggyldige æstetik føles moderne nu – og altid. Vi tænker i helheder, når liv og håndværk forenes i alt fra køkkener og garderober til specialfremstillede møbler og indretning af hele hjem med den ypperste kvalitet som fællesnævner. En interiørløsning fra Garde Hvalsøe kan skaleres til akkurat det niveau, et projekt kræver, også når det gælder den fulde entreprise. Vi samarbejder med førende arkitekter og interiørdesignere for at omsætte ønsker og ideer til et unikt udtryk med rod i den nordiske designtradition. Og gennemtænker og gennemfører hver detalje på vejen, til projektet står færdigt.

Garde Hvalsøe er en hyldest til håndens værk og den enkle formgivning, som møbelsnedkere og andre hædersmænd har forfinet gennem generationer. Hvert eneste møbel og hvert specialfremstillede interiør bliver vakt til live af dygtige hænder. Vi arbejder tæt sammen med nøje udvalgte snedkerier, stenhuggere og smede, der er drevet af faglig stolthed. Mange har haft vores design i hænderne i årevis. Fordi de mestrer deres fag til perfektion, og fordi vi værdsætter kontinuitet og fællesskab. Vi dykker også ned i håndværksdiscipliner som gørtleri, polstring og læderarbejde sammen med fagmænd for at tage de skræddersyede løsninger til nye højder.

Garde Hvalsøe er designet og snedkereret for at skabe leverum og eksklusive oplevelser.

Materialer

I hvert møde med hvert stykke unikt materiale stiler vi efter en kombination af autenticitet og perfektion. Lige fra valg af kvalitet og fremtoning til materiale sammensætninger. Fra den første høvlspån rammer gulvet, til det sidste lag olie er påført.

Passionen for træ er en urkraft i os, og snedkerkunsten og træet akkompagneres af flere karakterfulde materialer med en tilsvarende klassisk skønhed. Marmor og andre natursten, som bidrager med kølighed og elegance over for træets varme udtryk. Linoleum for sin behagelige overflade. Jern, kobber og messing for kontrast og accent.

Garde Hvalsøes univers tager udgangspunkt i organiske materialer, der inspirerer med deres stoflighed, diversitet og forankring i historien. Åretegningerne på det gamle danske egetræ fortæller om livet i skoven gennem flere hundrede år, mens naturstenens åretegninger og fossiler beretter om jordens oprindelse. Behandlet med kærlighed og respekt er det materialer, der viderefører deres vitalitet og skønhed til fremtiden.

Find materialer og projekter

GÅ PÅ OPDAGELSE I PROJEKTER