Vores signatur

Der er en særlig rytme i et Garde Hvalsøe design. En fundamental genkendelighed, en rendyrket kompromisløshed, en spejling af vores passion for snedkerkunsten og håndens værk.

Lige siden grundlæggelsen af Garde Hvalsøe i 1990 har kernen været skræddersyede snedkerløsninger skabt med passion og dedikation. De klassiske dyder fra den danske håndværks og designtradition ligger dybt i blodet på os, og vi arbejder på præcis samme måde i dag, som da det første Garde Hvalsøe køkken i 1992 blev til som et studie i kvalitet, møbelkunst og forenkling.

Vi lever og ånder for kompromisløs kvalitet og sublimt håndværk. Og vi er præcis lige så ambitiøse med at kombinere funktionalitet med æstetik, som vi er generøse med at dele ud af vores håndelag og erfaring. Det skal være en oplevelse langt ud over det sædvanlige for vores kunder at fordybe sig i detaljer og drømme – og se dem forvandlet til eksklusiv virkelighed i Danmark og verden rundt.

For os handler det om at være tro mod rytmen, vores signatur. Deri ligger nøglen til at skabe verden af i morgen, der – i vores forståelse af liv og håndværk – består af kvalitetsmaterialer og ærligt, velovervejet design, som også kommende generationer vil kunne se og føle skønheden i.

Vi skaber dine drømme

Når drømme og ideer skal forvandles til en unik interiørløsning, sætter vi en ære i at gøre det til en tryg oplevelse. Det sker gennem personlig dialog og en proces, der ligesom vores møbler skræddersyes til dig, fordi der er forskel på, hvad et projekt kræver – og om adressen er i Danmark eller udlandet. Fælles for alle projekter er, at ingen detaljer overlades til tilfældigheder, og at vi er med hele vejen – helt indtil præsentationen af det færdige resultat.

Vi arbejder fra Danmark, hvor vi følger den lokale produktion af alle Garde Hvalsøe møbler på tæt hold. Og vi står selv for levering, montering og aflevering af alle projekter. Det er sådan, vi sikrer en sublim kvalitet.

Kontakt os

GÅ PÅ OPDAGELSE I PROJEKTER